ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Какво е ActiPatch?

ActiPatch е устройство с импулсна късовълнова терапия, което клинично доказано осигурява ефективно облекчаване на болки в мускулите и ставите. Идеален е при артрит, болки в гърба, болки в коленете, фибромиалгия, спортни травми, тендинит и др.

Как работи ActiPatch?

ActiPatch използва импулсна късовълнова терапия (PSWT), за да прекъсне анормалното сигнализиране за болка в нервите. ActiPatch достига дълбоко в болезнената област, за да осигури истинско облекчение при източника. ActiPatch може да се използва 24/7.

След колко време ще усетя облекчаване на болката с ActiPatch?

В зависимост от тежестта на нараняването нивата на болката на пациента могат да започнат да намаляват само след 2-3 часа носене на ActiPatch и ще продължат да намаляват, докато устройството се използва непрекъснато или поне 12 часа на ден. Въпреки това, в някои случаи може да отнеме до 3-4 дни, за да подейства терапията.

Безопасен ли е ActiPatch?

ActiPatch не съдържа лекарства и няма вредни странични ефекти. Може да се носи от диабетици, артритни, възрастни и лежащо болни.

Забележка: ActiPatch не е стерилен и не трябва да се прилага директно върху отворени рани, но може да се прилага върху превързани рани.

Какво ще почувствам, докато нося ActiPatch?

ЩЕ СЕ ПОЧУВСТВАТЕ САМО ПО-ДОБРЕ! Няма да почувствате топлина, нито ще почувствате ниското ниво на енергия, което леко пулсира в нервите.

Как да използвам ActiPatch?

Зоната на примката на устройството трябва да се постави директно върху източника на болка. За максимално облекчаване на болката, носете непрекъснато в една област, докато болката намалее или отшуми. Използвайте устройството минимум 12 часа на ден, до 24 часа на ден.

Колко близо до тялото трябва да нося ActiPatch?

Устройството трябва да се постави възможно най-близо до кожата. Терапията ще е ефективна и през леко облекло. Можете да използвате всякакъв вид пластири, лепенки, превръзки или дрехи, за да поддържате устройството на място.

Може ли ActiPatch да се използва при наличието на пейсмейкър или други метални импланти и болкоуспокояващи лекарства?

НЕ. Не използвайте ActiPatch директно върху сърдечен пейсмейкър, имплантиран дефибрилатор, дълбок мозъчен стимулатор и нервни стимулатори или други активни имплантируеми устройства.

ДА. ActiPatch може да се използва с лекарства за болка и може да намали нуждата ви от болкоуспокояващи лекарства.

Какъв е живота на ActiPatch и мога ли да заменя батерията?

ActiPatch издържа до 720 часа.

Батерията не подлежи на смяна.


ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ


Предпазни мерки

Във вътрешността на устройството няма части, които могат да бъдат обслужвани от потребителя. Не се опитвайте да променяте или да отваряте устройството. 

Не носете устройството под душа или във ваната: устройството не е водоустойчиво. 

Съхранявайте устройството на място, недостъпно за деца 

Ако LED светлината не светне, това означава, че устройството вече не работи и може да бъде изхвърлено в съответствие с местните разпоредби. 

Устройството не трябва да се използва от/на деца под 17-годишна възраст. 

Устройството не е предназначено за използване при множество пациенти. 

Степента на защита IP (Ingress Protection) на устройството е IP22 и следователно осигурява защита от допир с пръсти и предмети, по-големи от 12 милиметра. Освен това устройството е защитено от водни пръски под 15 градуса от вертикалата. 

Устройството не е стерилно. Избягвайте да излагате устройството на власинки, прах и светлина (включително слънчева светлина), за да предотвратите обезцветяване и натрупване на остатъци. 

Времето, необходимо за загряване на ME EQUIPMENT от минималната температура на съхранение или за охлаждане от максималната температура на съхранение, е 1 час. 

Противопоказания

Не използвайте това устройство директно върху сърдечен пейсмейкър, имплантиран дефибрилатор, дълбок мозъчен стимулатор и нервни стимулатори или друго активно имплантируемо устройство. 

Не използвайте това устройство, ако изпитвате внезапна, необяснима болка. Внезапната, необяснима болка може да е индикатор за сериозно заболяване и да изисква незабавна медицинска помощ. 

Не използвайте устройството, ако не знаете каква е причината за мускулно-скелетната ви болка. Свържете се с Вашия лекар, за да научите повече за източника на болката Ви. 

ActiPatch е терапия за допълнително лечение на мускулно-скелетна болка. Не използвайте при болка, която се намира по-дълбоко в тялото, например в гърдите или стомаха. Това устройство не е предназначено за лечение на болка дълбоко в тялото. 

Не използвайте това устройство, ако сте бременна или смятате, че сте бременна. 

Не използвайте това устройство за лечение на болка, свързана с рак. Това устройство не е предназначено за лечение на болка, свързана с рак. 

Предупреждения

Ако сте под грижите на лекар, консултирайте се с него, преди да използвате това устройство. 

Ако болката Ви не се подобри след използване на устройството в продължение на 7 дни, спрете да използвате устройството и се консултирайте с Вашия лекар. 

ActiPatch не е стерилно устройство, затова не трябва да влиза в пряк контакт с отворени рани или раздразнени места. 

Опасност от задушаване: не поглъщайте устройството. 

Да се съхранява на място, недостъпно за деца. 

Преди употреба проверете за повреди по модула и изолацията на кабела и използвайте, ако няма проблем. 

Blog at WordPress.com.

Design a site like this with WordPress.com
Get started